A pályázat célja, hogy a 2024/2025. tanévben az általános iskolás és középiskolás (1-12. évfolyamos) tanulók számára iskolai keretek között, rendszeres jelleggel, gyalogos, kerékpáros vagy vízi túrák megvalósításával biztosítson lehetőséget a fizikailag aktív életmód megismeréséhez.

Pályázati felhívás (PDF)
DSE validálás
Pályázatra való jelentkezés
Online szerződéskötés
Túrák megvalósítása
(Rész) Beszámoló feltöltése
Fizetés

A támogatás formája: megbízási díj. 

A támogatás összege: 250 000 Ft

A megbízási díj a rész- és záró beszámoló elfogadását követően két összegben kerül kifizetésre (első részlet 100 000 Ft, második részlet 150 000 Ft).

 

  A pályázatok benyújtására 2024. augusztus 26-tól folyamatosan, a támogatási keretösszeg kimerüléséig van lehetőség, de legkésőbb 2025. március 31-ig.
  A jelen pályázati felhívásra (diáksport) egyesületek pályázhatnak, melyeknek az alábbi feltételeket kell teljesítenie: alapszabályában rögzített céljai között szerepel az iskolai-, diáksport támogatása, fejlesztése; rendelkezzen magyarországi székhellyel és adószámmal;
  A pályázó egyesületek a pályázatukat egy, a pályázat során meghatározott iskola (feladatellátási hely) vonatkozásában adhatják be. Egy iskola (feladatellátási hely) vonatkozásában kizárólag egy pályázat nyújtható be. Ugyanakkor egy egyesület – eltérő iskolák (feladatellátási helyek) vonatkozásában – több pályázatot is beadhat.
  Ebben az esetben több pályázat beadása szükséges, viszont fontos, hogy pályázatonként meg kell felelni az elvárásoknak (pl. minimum létszám), nem elegendő összevontan megfelelni azoknak.
  A megbízási díj utófinanszírozás formájában, a rész- és záró beszámoló elfogadását követően két összegben kerülhet kifizetésre: az első kifizetés az 5. túrát követően történhet (100 000 Ft), majd 10 túrát követően van lehetőség a teljes megbízási díj lehívására (további 150 000 Ft, azaz összesen 250 000 Ft). Azaz az első négy túra megvalósításáig még nem jár kifizetés, 5-9 túra megvalósítása esetében 100 000 Ft kifizetés jár, a teljes összeg lehívására 10 túra megvalósítását követően lesz lehetőség.
  A számla szkennelt képét vagy pdf verzióját az MDSZ – ellenőrzést és elfogadást követően – a pályázati rendszerbe történő feltöltéstől számított 30 napon belül fizeti meg. 
  Azon túrák, melyek a „Sport43”, a „Tekerj a Zöldbe”, valamint a „Vándortábor Program” keretében kerültek megvalósításra, jelen program keretében nem támogathatóak.

A program megvalósítását támogatta

A program megvalósítója 

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz